Stiftende generalforsamling

Underskrevet referat fra den stiftende generalforsamling

Rudersdal Padel Klub er i luften!

Det startede egentlig med venner opvokset i Holte, Gl. Holte, Søllerød og Trørød begyndte at spille padel sammen en gang eller to om ugen. For det meste på padel banen ved HIKs anlæg i Hellerup.

På vej til og fra Hellerup, faldt snakken i bilen ofte på, hvor populær sporten er blevet, og hvor fedt det ville være hvis der fandtes nogle padel baner i vores egen kommune. Efter at have gentaget den samtale en del gange, blev vi enige om at noget måtte gøres. Af den gamle vennekreds var vi tre der var flyttet “hjem” igen, og vi tre gik i gang med at finde egnede kandidater der havde lyst til at starte Rudersdal Padel Klub sammen med os.

Vi kendte Kim Enrum som er dybt engageret i padel. Ikke bare lokalt, men også gennem sin padel forretning han driver med sine to sønner. Kim kender Elisabeth Ildal, der i sin tid startede Vedbæk Bordtennis Klub, og i øvrigt sidder i kommunalbestyrelsen i Rudersdal. Elisabeth var hurtig til at takke ja til at være med i bestyrelsen.

Jens Bech-Bruun, Kim Enrum og Elisabeth pegede alle sammen på at Uffe Kemnitz ville være fantastisk at få med. Dels på grund af sin store erfaring med frivilligt foreningsarbejde i FC Rudersdal, men Uffes positive væsen er også en stor gevinst. Sidst men ikke mindst, er Uffe Kemnitz også næstformand i Rudersdal Idrætsråd.

Martin Trolle og Frederik Bentler har en lang historie sammen. Tidligere kolleger, børn på Vangeboskolen og så har begge spillet padel i netværket “Padel for Gentlemen” sammen med blandt andre Kim Enrum og Uffe Kemnitz. Så på ganske kort tid gik det fra at Paolo, Jens og Frederik sad og klagede sig over de manglende baner, til at vi fik stiftet Rudersdal Padel Klub, og endda med erfarne og dygtige frivillige folk i bestyrelsen.

Vi glæder os alle syv rigtig meget til arbejdet med at få en rigtig padel klub i Rudersdal, og vi håber at mange vil støtte op, og har lyst til at være med!

Dbh.
Elisabeth, Martin, Jens, Kim, Uffe, Paolo og Frederik